Administrar

COMUNICAT DE PREMSA CAMPANYA “SALVEM ES JONQUET”

plaguetes | 12 Maig, 2008 19:26

Avui, dilluns dia 12 de maig, representants de l’Associació de Veïns de “Es Jonquet” han mantingut una entrevista amb la Regidora de Turisme de L’Ajuntament de Palma.

El motiu d’aquesta entrevista era dònar a conèixer a la regidora la importància de la conservació del barri d’ES Jonquet per la imatge turística de la nostra ciutat. La barriada d’Es Jonquet és una de les imatges i postals turístiques més típiques de la primera línea de mar de Palma, i les seves característiques històriques són un legat cultural que cal preservar per dònar a conèixer una “nova imatge” de Palma que permeti dinamitzar un “turisme cultural i de qualitat”.

Així, la pròpia regidoria ha instal.lat una oficina turística a l’edifici d’Es Rentadors d’Es Jonquet. Per aixó demanam a la Regidoria de Turisme, i especialment a la Regidora , no permetin la destrucció de “Es Jonquet” amb els dos macroprojectes urbanístics que pensen dur-hi a terme, a la zona “mar i Terra” i “Es Rentadors” que suposarien perde un legat cultural,històric i turístic de Palma.

La Regidora ens ha assegurat que analitzaria aquest tema conjuntament amb la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Palma, i dintre de dues setmanes ens tornaria a rebre per donar-nos una resposta.

Comentaris

 1. Un segon Son Espases

  Això de que la regidora de turisme hagi dit que analitzaria aquest tema amb la d'urbanisme i que d'aqui dues setmanes donaria una resposta em recorda massa a tota la comèdia que es va viure amb Son Espases. No vull perdre l'esperança però tot plegat em sembla molt sospitós i que ja està la cosa "atada y bien atada" o sia que la pilotada urbanística està més que cantada. Molt donar llargues i contestes ambigües i poc concretes però és que realment no saben com dir als veïns que l'acord amb la promotora ja està més que tancat. Tant de bó les meves sospites no s'arribin a fer realitat però vist com van les coses i l'escassa insistència per part de la comissió de patrimoni del CIM ho veig bastant decidit tot.
  No entenc res. Es suposava que la política urbanística del Pacte de Govern tenia que ser l'antítesi de les barbaritats i atrocitats que varen fer els del PP. I de moment els tirs no van per aquesta direcció. La decepció és cada vegada més grossa. Si continuam així ben aviat no haurà diferència entre uns i altres.
  Ja té raó aquella dita castellana que diu "poderoso caballero es Don Dinero"
  Repetesc, tant de bó m'equivoqui i puguem salvar Es Jonquet i que no es converteixi en allò que desgraciadament està succeïnt en barriades com Son Espanyolet, sa Gerreria o El Terreny.
  Salut a tots i a totes les veïnes del Jonquet i una abraçada ben forta de solidaritat cap a la seva/la nostra causa

  Jaume Calafell i Massanet | 12/05/2008, 20:17
 2. LLIBRE

  SE QUE A YA UN LLIBRE D'JONQUET ME AGRADARIA TENIRLO NO ON DIRIGIRME PER FAVOR AJUDEUME GRACIES

  SANTIAGO | 24/05/2011, 10:47
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS