Administrar

VISITA DE LA BATLESA DE PALMA , SRA. AINA CALVO, A L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL JONQUET

plaguetes | 24 Abril, 2008 12:51

La Batlesa de Palma, Sra Aina Calvo, acompanyada del Director General de Projectes i del Regidor del Districte, va visitar el passat dimarts 22 d’abril la barriada del Jonquet i la seva AAVV.

Des de l’ AAVV del Jonquet vàrem argumentar “in situ” a la batlesa el nostre rebuig als dos macroprojectes previstos a la barriada: el projecte de “Mar i Terra” que suposa l’edificació de tres plantes d’aparcaments i centre comercial, més tres grans edificacions de 113 vivendes i el projecte “Els Rentadors” que suposa dues plantes d’aparcaments i tres blocs d’edificis.

Els arguments que fonamenten el nostre rebuig són:

1) La gran quantitat d’irregularitats detectades al llarg de tot el procediment d’ambdós projectes: ocupació de carrers i zones públiques, incompliment de la llei d’avaluació d’impacte ambiental i de la llei d’aigües, incompliment del PERI del Jonquet, etc… Per aquesta raó hem presentat recursos a l’Ajuntament i al Consell de Mallorca.

2) Uns projectes que prioritzen el benefici privat i l’especulació urbanística enlloc del benefici col·lectiu de la ciutat de Palma.

3) Uns projectes que posen en perill una barriada històrica, característica i singular de la ciutat de Palma i que rompran la façana marítima de la ciutat.

Les demandes de l’AAVV d’Es Jonquet a la batlesa han estat clares:

1) Paralització dels projectes i un anàlisi exhaustiu d’ambdós projectes per analitzar totes les irregularitats que denunciem.

2) Una protecció de la barriada d’Es Jonquet que no permeti actuacions macro urbanístiques que rompin la fisonomia i caràcter d’un barri de primera línea de mar tan emblemàtic i històric.

La batlesa ha escoltat amb molt d’interès els nostres arguments i propostes i s’ha compromès a estudiar en profunditat el tema.

ESPERAM SIGUI AIXÍ I EL COMPROMÍS SIGUI UNA REALITAT!

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS